Nieuwsbrief en gebedsbrief  Maart 2020

Zoekt de Here en Leef (Amos 5:6)

Niet dat ik het allemaal al snap of al volmaakt ben, maar ik verlang ernaar omdat ik ook door Christus gegrepen ben. Maar een ding....vergetende hetgeen achter mij ligt en mij uitstrekkende naar hetgeen voor mij ligt, jaag ik naar het doel om de prijs van de roeping van God die van boven is in de Here Jezus Christus. Ik wil mij in iedere situatie in de Here verblijden en ik wil dat Zijn Liefde bij alle mensen die ik ontmoet, bekend wordt. De Here is nabij! (Filippenzen 3 en 4).

Dwars door vele onmogelijkheden heen, heeft de Here God het in de afgelopen zes maanden mogelijk gemaakt dat New Creation door kan gaan met de programma's, onze kinderen, en de staf. Een waar cadeau van onze Heer! Ik weet mij bevoorrecht om door te mogen gaan als weduwe met haar kinderen en de vele andere weduwen en de kinderen in New Creation. Dank voor de vele gebeden, ook in de toekomst, want gebed is de motor van New Creation.

Marja Tollenaar                      De eerste blanke vrouwelijke general manager van een NGO in Ethiopië.
Marja Tollenaar De eerste blanke vrouwelijke general manager van een NGO in Ethiopië.

General manager New Creation
De vorige keer schreven we: "Het werk gaat door". Dit kon echter niet zonder de status van general manager. Die functie behoorde Co toe en moest ik nu overnemen. Maar voordat dat gerealiseerd kon worden, moest er heel veel gebeuren. Wekenlang reisden we hiervoor naar Addis Abeba. De details zullen we jullie besparen. Daarnaast was er zoveel negatieve informatie die ontzenuwd moest worden. Menselijkerwijs gesproken was dit onmogelijk. Maar God zij geprezen: Hij staat boven alles en bouwt alles om ten goede, want het is Zijn werk. Vlak voordat ik begin maart in Nederland kwam, kreeg ik een werk- en verblijfsvergunning en kon ik officieel aangesteld worden als general manager. 


                                           Groetjes Marja Tollenaar


                                              English newsletter June 2020

                                             Nieuwsbrief Juni 2020

                                      Nieuwsbrief over noodproject bewustwording 
                                                            COIVID-19 in Ethiopië 

                                English newsletter March 2020


                                        Nieuwsbrief en Gebedsbrief 2020 


                                        Nieuwsbrief Mei 2019 


                                        Gebedsbrief Mei 2019